Psihoterapia disfunctiilor sexuale

psih. sexolog   Mircea Reslescu           detalii…

    Suntem de parere ca o viata sexuala pe deplin satisfacatoare poate fi la indemana oricarui cuplu in care ambii parteneri sunt atenti si la nevoile celuilalt.Psihosexologie

  Ne gandim la barbatii care ejaculeaza prematur si care, in mod eronat, au impresia ca au o problema fizica de nevindecat. Uneori pot trece multi ani pana sa realizeze ca de fapt sufera de o disfunctie psihogena ce poate fi corectata. De cele mai multe ori, o luna este suficienta pentru a putea dobandi controlul propriei senzitivitati genitale.

    Ne gandim la barbatii care au avut cateva episoade de disfunctie erectila si au si inceput sa creada ca viata lor sexuala a luat sfarsit. Putini stiu ca tocmai credintele lor alimenteaza disfunctia si ca erectia apare si se mentine cu stimuli erogeni si nu cu gandurile lor catastrofice.

  Ne gandim la femeile care nu au orgasm si cred ca nici nu pot avea dar nu stiu ca termenul de frigiditate a fost invalidat de catre specialisti. Nu exista femei frigide ci doar preorgasmice. Cu putin ajutor psihologic, motivatie din partea lor si mai multa atentie din partea partenerilor isi pot redescoperi propria senzitivitate. Ne gandim si la femeile care au ajuns sa nu mai simta placerea sexuala si la care in mod firesc apare si absenta dorintei sexuale.

  Ne gandim la toate cuplurile care au mari asteptari de la sex dar cred ca actul sexual incepe cu penetrarea si se incheie cu ejacularea sau la cuplurile care nu cunosc cat de important este preludiul si neglijeaza postludiul.

Cum controlam ejacularea precoce  Cele mai multe disfunctii sexuale sunt multiplu determinate implicand factori biologici, psihologici si sociali. Noi ne ocupam de factorii psihologici si sociali, care de altfel sunt si cei mai des intalniti.

  Avem doi psihologi sexologi special instruiti si atestati, care trateaza cu succes majoritatea disfunctiilor sexuale: ejaculare precoce, disfunctie erectila, anorgasmie, absenta dorintei sexuale, dispareunie, vaginism, samd….  Metodologiile noastre de tratament sunt de tip integrativ bio-psiho-social. Aplicam proceduri psihoterapeutice speciale pentru ejacularea precoce si disfunctia erectila, unice in Romania. Am introdus, in premiera pentru tulburarile sexuale, echilibrarea psihofiziologica si am obtinut rezultate remarcabile. Utilizam in acest sens softul si aparatura omologate de The INSTITUTE of HEARTMATH – California, USA.

  Retineti ca in marea lor majoritate disfunctiile sexuale, fie masculine, fie feminine, nu se trateaza cu medicamente si nici cu alte substante. Doar daca aveti peste 65 de ani, sunteti barbat si aveti o problema de erectie, aveti dreptul sa nu luati in considerare fraza anterioara !

  Puteti alege sa nu faceti nimic, sa incercati tot felul de solutii iluzorii, scumpe si inutile sau sa rezolvati problema in radacina ei psiho-sociala. Alegeti o viata sexuala mai senzuala, mai validanta si mai implinita !

 

psih. sexolog Mircea Reslescu          detalii…
Program consultatii:  Luni – Joi, 14.00 – 20.00
Programari: 021. 322. 4607  cabinet Alter-Ego
                0736. 062. 376  tel. personal  (sunati doar  Luni – Joi intre  10.00 – 14.00)
– email: cabinet.alterego@gmail.com

psiholog Daniela Marinoiu               detalii…
– telefon: 0740 514 399
– email: dani240171@yahoo.com